zondag 10 augustus 2008

Marktrock Leuven - 9 augustus 2008

Hoi, hoi,

Gisteren Marktrock Leuven bezocht. Het weer kon beter, maar het bleef gelukkig slechts bij enkele regendruppels. Tijd voor een verslagje :)

We waren iets te laat om de start van Milow te kunnen zien (begon om 18:30), maar de rest van het optreden was fantastisch! Ontzettend veel meezingers en als finale 'You don't know' samen met Sarah Bettens die (speciaal) was overgevlogen!


Daarna waren Headphone en Motek op de Vismarkt aan de beurt. Zoals een beetje gevreesd waren enkel de bekende nummers goed, de rest kon beter ;).

Dan maar terug naar de Oude Markt voor het betere werk... Hooverphonic.




















De stem van Geike Arnaert stelde zeker niet teleur... Eerst kwamen een vijftal intieme nummers, daarna was het tijd voor 'no more sweet music' :). Tien minuten voor het voorziende einde van hun set gaf Alex Callier aan dat het hun laatste nummer was voor de avond. Niks van, ze kwamen terug en speelden nog een hele set prachtige nummers waaronder 'Eden', 'Mad about you' & 'Sometimes' (deze laatste op de tonen van 'Imagine'). Super!

Hét hoogtepunt van de avond was toch wel...

...de Peter Van de Veire Love Show

Z'n optreden, samen met DJ Gerrit K en geassisteerd door 4 assistentes (wish I was one of them ;), was één langgerekte climax :). Echt waanzinnig om Peter als een zot konijn op het podium te zien rond springen om hem vervolgens in een Megamindy-pakje te zien rondhuppelen en nog iets later (rrr) in een latexpakje. Z'n act met de danspaal mocht er ook wel zijn ;). De muziek was eveneens super. Ongelooflijk maf en zeker voor herhaling vatbaar :)

Ciao!

Geen opmerkingen: